17.10.12

"Ragu alla bolognese" dieta Dukan



Ro
"Ragu alla bolognese" dieta Dukan PL :-) :
- 1 morcov,
- 1 ceapa,
- 1 tulpina de telina,
- ardei daca doriti (eu nu am pus),
- 500 gr. carne de vitel slaba,
- 1 ramura de rozmarin,
- sos de rosii,rosii bucati(eu am pus si 1 tub cu concentrat de rosii fara zahar,doar rosii si sare)
- sare,piper
Italiano
"Ragu alla bolognese" dieta Dukan PV :-) :
- 1 carota
- 1 cipolla
- 1 piccola gamba di sedano
- peperone se desiderate(ion non ho messo)
- 500gr.carne di vitello magra
- 1 ramo di rosmarino
- passata di pomodoro,pomodoro a pezzi (io ho usato anche un tubetto di doppio conc.di pomodoro)
- sale,pepe
Ro
  Legumele se toaca marunt,se inabusa putin cu putina sare,piper,pui rozmarinul apoi carnea tocata,lasi sa se inabuse putin si carnea cu legumele la foc mediu,apoi pui sosul de rosii sau concentratul de rosii,mai lasi cateva minute apoi pune apa cat sa acopere totul ,dai focul mic apoi lasi inca 30-40 minute.
Eu am folosit sosul la preparatul spaghetelor shirataki de konjac (se pot manca inca din faza 1,sunt asemanatoare cu spaghetele de orez)...le-am comandat de pe situl www.zen-pasta.com ,sunt spaghete fara carbohidrati.
Sosul se poate manca si cu un pireu "fals" de conopida :-) sau la preparatul "Shepherd's pie" (sau tortul pastorului)...voi pune retele toate zilele urmatoare.
 Italiano
Le verdure tritate finemente si fanno soffriggere a fuoco basso,metti un pò di sale,pepe,il rosmarino e dopo anche la carne di vitello,lasci soffriggere anche la carne un pò con le verdure,poi mettere la passata di pomodoro o il conc.di pomodoro,mettere acqua per coprire tutto,abbassa il fuoco, lasciare 30-40 minuti a sobbollire.
Ho usato questo ragu nella dieta Dukan,per condire gli spaghetti shirataki di konjac(sono simili agli spaghetti di riso e possono essere usati anche nella fase 1).Li ho ordinati dal sito www.zen-pasta.com.
Sempre nella dieta Dukan ,questo ragu l'ho mangiato con una "purea"(falsa,visto che le patate non si possono usare) di cavolfiore , ma puo essere usato anche per la preparazione della "Shepherd's pie"(sau la torta del papastore).Le foto e le ricette nei prossimi giorni.



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