Ai nevoie de :
- legume pentru o supa de pui : ceapa,morcov,pastarnac,tulpini de telina,ardei gras,,etc
- 2-3 pulpe de pui
- castraveti in otet
- gogosari in otet
- 4-5 cartofi fierti in coaja(separat)
Pune la fiert pulpele de pui cu legumele pentru supa.Separat ai fiert cartofii in coaja cu apa si sare,i-ai lasat sa se raceasca complet(eu ii pun in chiuveta cu multa apa rece) apoi cand sunt raciti complet poti sa-i tai cuburi(daca nu-i lasi sa se raceasca bine se vor sfarama).Taie arunt gogosarii si castravetii in otet.Cand pulpele de pui sunt fierte se scot din supa si se lasa la racit(din zeama puteti face o supa cu galuste supa cu galuste imperiale sau supa de pui cu taietei de casa) ,apoi pulpele se dezoseaza iar carnea se toaca marunt.Intr-un castron mare amesteci bine carnea de pui impreuna cu castravetii si gogosarii in otet,cartofii cuburi impreuna cu maioneza.
Commenti
Posta un commento