16.5.12

Ciuperci pleurotus cu usturoi si patrunjel

Ai nevoie de :
- ciuperci pleurotus
- putin unt sau ulei
- 1 catel de usturoi
- patrunjel
- putin ardei iute(proaspat sau uscat)(optional)
Ciupercile se spala(doar daca sunt foarte murdare),se taie partile murdare,apoi se taie bucati mari,se alege o tigaie larga,se pune putin unt sau ulei,ardei iute(daca vrei) si catelul de usturoi felii(se lasa doar cateva secunde usturoiul in uleiul ìncins,altfel devine amar),apoi poti pune ciupercile .Nu pune capacul,ciupercile vor fi gata destul de repede(cateva minute),vor elimina putina apa,de aceea este important sa folosesti o tigaie cat mai larga,altfel vei avea ciuperci...fierte.Nu folosi cantitate mare de ciuperci(ciupercile nu trebuie sa fie una peste alta).Cand sunt gata presarati cu patrunjel tocat marunt.

Nessun commento:

Posta un commento

Si è verificato un errore nel gadget