Ingrediente pentru marinata "pui tandoori masala picant" :
- iaurt condimente tandoori masala,
- 1 catel usturoi pisat,
- zenzero ras o lingurita,
- ardei iute uscat si pisat,
- pasta de ardei iute (in functie de gustul picant pe care il doresti),
- ulei masline,
- sare,piper...
bucatile de pui (piept de pui,pulpe sau aripi)se lasa in aceasta marinatura cateva ore apoi le poti pregati la cuptor sau la gratar.
- iaurt condimente tandoori masala,
- 1 catel usturoi pisat,
- zenzero ras o lingurita,
- ardei iute uscat si pisat,
- pasta de ardei iute (in functie de gustul picant pe care il doresti),
- ulei masline,
- sare,piper...
bucat
Am folosit aripi de pui desi reteta era cu pulpe de pui...se poate folosi si pieptul de pui (cubulete) puse pe bete lungi si prajite la gratar...carnea se lasa in aceasta marinatura cateva ore inainte de a se gati (la cuptor,la gratar...)
condimentele folosite
aripioarele de pui in sosul obtinul cu iaurt si condimente
rezultatul dupa 30 minute la cuptor(sau gratar)
Pofta buna !
Commenti
Posta un commento